За Графика Плус

За НасГрафика Плус е печатница специјализирана за дигитален принт во широки формати. Со своето долгогодишно искуство и тим составен од експерти, вљубени во својата професија, допринесува за добивање висок статус помеѓу своите конкуренти на домашниот пазар.

 

Нашата визија, мисија и крајна цел е задоволниот купувач.

 

Материјалите кои се користат при изработка на рекламите се од врвен квалитет и во согласност со светските еко стандарди.

 

Кај нас може да се обратите за изработка на светлосни реклами, тотеми, билборди, мегалајти, брендирање возила, излози, изложбени штандови, графички дизајн..

Историја на компанијатаГрафика Плус е основана во 2000 г. во Скопје, од кога и бележи постојан раст и развој.

Континуирано се надоградува и модернизира производниот погон, а со цел задоволување на потребите на пазарот.

Денес можеме со задоволство да истакнеме дека се бориме помеѓу најуспешните во браншата во Македонија.

 

...

Повеќе

Мисија и ВизијаНашата главна мисија е задоволниот купувач.

Тоа за нас преставува најголем предизвик и задача.  Затоа се трудиме да обезбедиме најквалитетен прозвод по конкурентни цени.

нашето производство не е сериско, го третираме секое барање и секој клиент поединечно. Со задоволство може да потврдиме дека ги задоволуваме потребите и на најпребирливите.


 

...

Повеќе