Технологии

HP Scitex XL 1500

Овој широкоформатен принтер овозможува брз и квалитетен принт, при што печатениот производ е веднаш спремен за монтажа. Можноста за принт на две ролни во исто време, значително го заштедува вашето време. Со боите кои се користат, се гарантира трајност на боите, во надворешни услови, до 2 години.

Техничка спецификација:

Максимална ширина на принт: 3.2 m’
Максимална брзина на принт: 124 m2/h (репродукција на слик ...

Повеќе

Vutek QS3220

VUTEK QS 3220 е принтер погоден за директен печат врз плочести материјали, како и материјали од ролна. Максимално ги оптимизира користењето на бои и просторот за печатење.

Создава висококвалитени принтови, каде се бара острина на сликата од сите дистанци.

 

Максимална ширина на принт: 3.2 m’

Максимална брзина на принт: 84 m2/h (репродукција на сликата со подеднаков нанос на боја, од принт до п ...

Повеќе

Hp DesignJet LP 25500

Латекс принтерот HP DesignJet LP 25500 произведува висококвалитетен принт врз голем борј на специјализирани медии за принт, погодни како за внатрешна така и за надворешна употреба. латексовите бои се без миризба, и не се штетни по околината.

Овој принер гарантира стабилност на принтот, а отпечатениот производ е веднаш спремен ламинирање, каширање и монтажа.

 

 

Максималн ...

Повеќе

Epson SC30610

Овој принтер произведува висококвалитетен принт врз голем борј на специјализирани медии за принт, погодни како за внатрешна така и за надворешна употреба. латексовите бои се без миризба, и не се штетни по околината.

Овој принер гарантира стабилност на принтот, а отпечатениот производ е веднаш спремен ламинирање, каширање и монтажа.

 

 

Максимална ширина на принт: 1.62 m’

Максима ...

Повеќе

Allwin Sol 320

Овој широкоформатен принтер овозможува брз и квалитетен принт, при што печатениот производ е веднаш спремен за монтажа. Можноста за принт на две ролни во исто време, значително го заштедува вашето време. Со боите кои се користат, се гарантира трајност на боите, во надворешни услови до 2 години.

 

Максимална ширина на принт: 3.2 m’

Максимална брзина на принт:    128  m2/h

Ма ...

Повеќе

Summa Cutter

Сите ваши идеи може да се реализираат благодарение на прецизниот катер Summa.

Овој kатер е погоден за сите видови ламинатни и трансфер фолии, како печатени така и непечатени фолии.

 

Брзина на сечење: 800 MM/S AXIAL MAXIMUM
1131 MM/S RADIAL MAXIMUM

...

Повеќе

Laser GS1280

Со овој ласер се добиваат брзо изработени и прецизни решенија.

 

Димензија на ласерот: 1200 х 800мм

Максимална дебелина на материјал: 80мм

Минимална дим.на карактер: 1мм х 1мм

Формат на фајл: Ai, Plt, Cdr, Dxf Dst, Nc, Bmp, Jpg

Материјали погодни за ласер: материјали на ПВЦ база, клирит, плексиглас, медијапан, картон.

...

Повеќе

XEROX DC 242

XEROX DC 242 е повеќенаменски професионален принтер за печат во табаци. Совршен е за исполнување на бизнис потреби од визит карти, признанија, дипломи, брошури..

 

Техничка спецификација:

Печат во табаци со макс. дим.  480 х 330

Двострано печатење

Максимална резолуција на принт: 2400 х 2400 dpi

Граматура на материјал: 80 – 330 гр.

Брзина на принт: 50 стр / 1 ...

Повеќе