Услуги / Камионски церади

Камионски церади

Камионските церади се изработуваат со дирекно печатење на висококвалитетна 990гр. ПВЦ церада и соодветна доработка, како шиење, лепење, ставање окца, вметнување метални држачи. 

Камионската церада погодна е за печатење со солвентни како и УВ бои. 

Самата церада е доста издржлива, како и отпорна на надворешни влијанија. 

Со камионска церада можат да се брендират камиони чиј товарен простор е наменет за покривање со церада, било да е на шнирање или на шини. 

 

Назад кон услуги

Поврзани продукти

Камионска Церада

Камионска церада е ПВЦ платно со голема тежина на м2 за поголема трајност и издржливост. 

Дсостапна димензија:  3m x 50m

- Тежина : 900 gr
- Печат на една страна
- Погодна за печат со солвентни и еко-сол ...