Услуги / Џамбо билборди

Џамбо билборди

Поради потребата од доминација на надворешниот маркетинг простор на нашите клиенти, печатиме билборди во големи - JUMBO формати, наменети за надворешно рекламирање.

Не постои височина која не можеме да ја достигнеме, возможна монтажа на висококатници, кровови, трговски центри, катни гаражи и слично.

Печатење на Блубек -хартија, ПВЦ платно, Меш или самолеплива фолија.

Назад кон услуги

Поврзани продукти

Банер Фронтлит

ПВЦ Банер Фронтлит е погоден за сите принтери и бои на солвентна и еко-солвентна база. Специјалниот површински слој го оптимизира нанесувањето на боја и репродукцијата на боја со цел долготрајни и одлични принтови.

Поради одличната отпор ...

Блу-бек хартија

Блубек, или т.н. хартија со син грб е наменета за надворешна употреба, но секако и за внатрешна употреба. нејзината специјална површина овозмошува оптимална абсорпција на боја, а со тоа и полн ефект на рекламната порака.

Техничка специфи ...

ПВЦ Меш

ПВЦ Меш е специјално провидно платно погодно за солвентен печат. Неговата провидна текстура овозможува провев на воздух па затоа се користи за заштита на згради а сепак не го запира дотокот на светлина и воздух.    

Поради свој ...

Банер блок-аут

Блокаут ПВЦ банер е погоден за солвент дигитален принт. Црниот вметнат слој и посебната површинска обработка го прават овој материјал 100% непровиден, а со тоа и погоден за различен принт на двете страни, со што добивате економичен материјал. Со с ...