Услуги / Мегалајти

Мегалајти

Мегалајтите се надворешни рекламни тела кои добиват ефект при осветлување и затоа се одлични за свртување на вниманието на потенцијалните купувачи не само преку ден туку и навечер.

Тие се печатат на лесни материјали како ПВЦ Беклит банер или филм фолија и се погодни за монтажа и демонтажа.

Отпорни се на временски услови и долготрајни. Тоа е поради составот на банерот кој е од полиестер. Погодни се за печат со солвентни бои.

Димензиите на мегалајтите се во зависност од провајдерите за надвореноп рекламирање или прилагодени според ваше барање.

Назад кон услуги

Поврзани продукти

Банер Беклит

Беклит ПВЦ банерите добиват ефект при осветлување и затоа се одлични за свртување на вниманието на потенцијалните купувачи. Тие се направени од лесни материјали и се погодни за монтажа и демонтажа.

Овој банер е погоден за монтажа на осве ...