Услуги / Ласерски производи

Ласерски производи

Со помош на ласер можеме да добиеме најпрецизно изработени производи.

Прецизноста на нашиот ласер и можноста за обработка на различни материјали , овозможува изработка на голем број на готови производи по желба на клиентите, но и доста помага во дел од изработката/припремата на материјалите за понатамошна посложена доработка. 

Производи кои ги добиваме со оваа техика се:

 • Гравури на различни материјали
 • Логоа
 • Службени табли
 • Знаци
 • Фронтови за светлосни реклами
 • ПОС/ПОП Дисплеи

Назад кон услуги

Поврзани продукти

Плексиглас во боја

Плексигласот преставува екструдирани или лиени акрилни плочи, кои се карактеризираат со:

 • нормална или текстурирана површина,
 • провидни или непровидни,
 • лепеза на бои,
 • дебелина од 1,5 до 12 мм,
 • ...
Плексиглас транспарентен

Плексигласот преставува екструдирани или лиени акрилни плочи, кои се карактеризираат со:

 • нормална или текстурирана површина,
 • провиден и проѕирен
 • дебелина од 1,5 до 12 мм,
 • лесни се,
 • добр ...