Услуги / Светлосни реклами

Светлосни реклами

Светлосната реклама е најважната инвестиција во вашиот бренд. Светлосните реклами служат за да го свртат вниманието на клиентите кон вас, кон вашиот бренд или производ. Можностите се тука неограничени и даваат мочност за иразботка на 3Д букви, светлосни реклами, знаци, логотипови, тотеми, саемски штандови од плексиглас, внатрешни и надворешни реклами, кои ќе бидат впечатливи и економични.

Секоја креативна идеја ја преточуваме во соодветен производ, репрезент на она што сакате да го постигнете.

Со помош на нашиот креативен и технички тим, заедно ја разработуваме вашата визија, насочувајќи ја во правилна насока.

Нашето искуство е сведок за квалитетот кој го гарантираме. Со нас добивате долгрочен партнер за соработка на кој може да се потпрете.

Назад кон услуги

Поврзани продукти

Плексиглас транспарентен

Плексигласот преставува екструдирани или лиени акрилни плочи, кои се карактеризираат со:

  • нормална или текстурирана површина,
  • провиден и проѕирен
  • дебелина од 1,5 до 12 мм,
  • лесни се,
  • добр ...
Плексиглас во боја

Плексигласот преставува екструдирани или лиени акрилни плочи, кои се карактеризираат со:

  • нормална или текстурирана површина,
  • провидни или непровидни,
  • лепеза на бои,
  • дебелина од 1,5 до 12 мм,
  • ...
Алубонд

Алубондот е интернационално препознатлив производ кој се користи во маркетингот за изработка на реклами и знаци, но и во градежништвото. Во ова време на голема конкуренција и пренатрупансот на пазарот, изклучително важно е да се биде забележан.&nb ...

Форекс

Форексот е плочест материјал специјално дизајниран за потребите во полето на дигитално печатење. Екстремно лесен со оглед на изгледот и изработката, тој  е бел, мазен, што дава површина идеална за печатење и одличен резултат, посебно за дирек ...

Банер Беклит

Беклит ПВЦ банерите добиват ефект при осветлување и затоа се одлични за свртување на вниманието на потенцијалните купувачи. Тие се направени од лесни материјали и се погодни за монтажа и демонтажа.

Овој банер е погоден за монтажа на осве ...