Услуги / Брендинг

Брендинг

Графика Плус располага со најсовремени машини за дигитален широкоформатен солвентен и УВ принт. Тоа овозможува печатење и монтажа на мали и големи графички решенија за вашиот штанд, изложбен или продажен простор, излог и слично.

Нашите дигитални машини се наменети за печат од 150цм до 320 цм. Се печати на висококвалитетни материјали соодветни на вашето барање и потреба, како ПВЦ платно, самолеплива фолија, хартија, филм фолија, OneWayVision фолија и др. Ние обезбедуваме висококвалитетна и брза испорака на порачаните материјали по т.н. "од ролна во ролна" улуга, но на ваше барање вршиме и монтажа.

Брендингот подразбира надворешно како и внатрешно рекламирање, и е погоден за:

  • Брендирање на излози (локали, продажни места, ресторани, деловни и приватни објекти..)
  • Брендирање на внатрешни простории (брендирање на полици, штандови, ентериер..)
  • Брендирање на саемски штандови
  • Брендирање на евенти и концерти
  • Брендирање на телевизиски студија или сцени

Брендингот подразбира комплетно решение од идеја до реализација и е идеално за истакнување на деловниот идентитет.

Назад кон услуги

Поврзани продукти

Фолија / Avery 500 Series

Одлична за принтање на принтер за широк формат. Погодна и трајна во надворешни услови. Висок сјај за посупериорен изглед и лесна за аплицирање

Добра димензионална стабилност после монтажа

Економично решение за краткотрајни пром ...

Перфорирана фолија

One Way Vision е перфорирана самолоеплива фолија за печатење.

Наменета е за лепење на стакло, излози.

Кога се гледа фолијата од предна страна се гледа принтот, додека од задна страна кога се гледа кон надвор, се гледа низ неа.< ...

Банер Фронтлит

ПВЦ Банер Фронтлит е погоден за сите принтери и бои на солвентна и еко-солвентна база. Специјалниот површински слој го оптимизира нанесувањето на боја и репродукцијата на боја со цел долготрајни и одлични принтови.

Поради одличната отпор ...

Банер блок-аут

Блокаут ПВЦ банер е погоден за солвент дигитален принт. Црниот вметнат слој и посебната површинска обработка го прават овој материјал 100% непровиден, а со тоа и погоден за различен принт на двете страни, со што добивате економичен материјал. Со с ...

Фолија / Avery 3000

Сјајна бела ПВЦ фолија одлична за принтање на принтер за широк формат. Погодна и трајна во надворешни услови со висок сјај за посупериорен изглед.

Лесна за аплицирање

Добра димензионална стабилност после монтажа
Економич ...