Услуги

Брендирање на возила

Автопаркот на една компанија може да биде ефикасно средство за реклама, коешто не е ограничено од рекламен период или место. Нашиот професионален тим се грижи вашата уникатна визија да биде пренесена на брендираните возила.

Добрата изведба/изработка е од клучно значење за ефектот од рекламата на возилото. Работиме со висококвалитетни брендови на фолија (како Авери Денисон, 3М) за која се обезбедени гаранција и најдпбри услови.

...

Повеќе

Брендинг

Графика Плус располага со најсовремени машини за дигитален широкоформатен солвентен и УВ принт. Тоа овозможува печатење и монтажа на мали и големи графички решенија за вашиот штанд, изложбен или продажен простор, излог и слично.

Нашите дигитални машини се наменети за печат од 150цм до 320 цм. Се печати на висококвалитетни материјали соодветни на вашето барање и потреба, како ПВЦ платно, самолеплива фолија, хартија, филм фолија, OneWa ...

Повеќе

Светлосни реклами

Светлосната реклама е најважната инвестиција во вашиот бренд. Светлосните реклами служат за да го свртат вниманието на клиентите кон вас, кон вашиот бренд или производ. Можностите се тука неограничени и даваат мочност за иразботка на 3Д букви, светлосни реклами, знаци, логотипови, тотеми, саемски штандови од плексиглас, внатрешни и надворешни реклами, кои ќе бидат впечатливи и економични.

Секоја креативна идеја ја преточуваме во соод ...

Повеќе

Сталажи

Зошто сите маркетиншки вложувања на различни медиуми доколку вашиот производ не е воочлив на самото место на продажба?

Со цел подобрување на продажбата и свртување на вниманието на последната алка од синџирот на маркетиншката кампања на местото на средба на купувачот со производот и местото на одлука, се користат ПОС/ПОП материјали.

Во време на голема конкуренција на пазарот, тоа е неизоставен начин за да се издвои еде ...

Повеќе

Ласерски производи

Со помош на ласер можеме да добиеме најпрецизно изработени производи.

Прецизноста на нашиот ласер и можноста за обработка на различни материјали , овозможува изработка на голем број на готови производи по желба на клиентите, но и доста помага во дел од изработката/припремата на материјалите за понатамошна посложена доработка. 

Производи кои ги добиваме со оваа техика се:

  • Гравури на различни материјали ...

Повеќе

Мегалајти

Мегалајтите се надворешни рекламни тела кои добиват ефект при осветлување и затоа се одлични за свртување на вниманието на потенцијалните купувачи не само преку ден туку и навечер.

Тие се печатат на лесни материјали како ПВЦ Беклит банер или филм фолија и се погодни за монтажа и демонтажа.

Отпорни се на временски услови и долготрајни. Тоа е поради составот на банерот кој е од полиестер. Погодни се за печат со солвентни бои. ...

Повеќе

Џамбо билборди

Поради потребата од доминација на надворешниот маркетинг простор на нашите клиенти, печатиме билборди во големи - JUMBO формати, наменети за надворешно рекламирање.

Не постои височина која не можеме да ја достигнеме, возможна монтажа на висококатници, кровови, трговски центри, катни гаражи и слично.

Печатење на Блубек -хартија, ПВЦ платно, Меш или самолеплива фолија.

...

Повеќе

Камионски церади

Камионските церади се изработуваат со дирекно печатење на висококвалитетна 990гр. ПВЦ церада и соодветна доработка, како шиење, лепење, ставање окца, вметнување метални држачи. 

Камионската церада погодна е за печатење со солвентни како и УВ бои. 

Самата церада е доста издржлива, како и отпорна на надворешни влијанија. 

Со камионска церада можат да се брендират камиони чиј товарен простор е нам ...

Повеќе

Производи од картон

Картонските табли се изработени од рециклирана хартија, во три слоја: пресувано саќе од картон и надворешни картонски облоги.

Како еден од најеколошките производи, којшто може да се рециклира, но и доста економичен, доста е погоден за изработка на промотивни марткетинг материјали.

Благодарение на структурата, картонските табли се прилично издржливи на притисок што ги прави погодни за изработка на различни решенија. Ист ...

Повеќе