Промоции

1000 меморандуми за 3490 денари

• Печатење на 90гр. офсетна хатртија
• Интензивни бои
• Премиум квалитет
• Брза изработка
• Понудата се однесува за едностран печат и за еден тип на дизајн
• Клиентот го обезбедува дизајнот
                                      • Цената е без пресметан ддв
 

Повеќе

Ѕидни декорации

Традиционалниот тапет заменете го со сосема поинаква декорација со ваш креативен печат. 

 

Во понудата е вклучено печатење ваш посакуван дизајн на самолплива фолија или тапет, погодни

за обложување на ѕидни површини, отпорни на вода и средства за чистење и монтажа на истата.

 

Персонализирајте го просторот во кој работите, живеете или уживатe, со делумно или целосно прекриени површини. 

 

 

ПОБАРАЈ ПОНУДА

Повеќе

Слики на канвас платно

Слика на канвас платно, затегнато на блинд рамка е совршено решение за оплеменување на вашиот простор.

Внесете топлина и збогатете го вашиот простор, било да е вашиот дом илиделовен простор, канцаларија или дневна соба. Сликата на канвас платно, оптегнато на блинд рамка е совршено решение кое ќе ви пружи огромно задоволство секогаш кога ќе престојувате во просторијате каде што е монтирана.  Ќе се чуствувате како да сте во нова дневна соба, канцаларија или спална, уживајќи во својата омилена илустрација, репродукција на уметничко дело  или фотографија.

 

Уживајте во репродукција на уметнички дела кои порано можеле да си ги дозволат само кралеви...

 

Покрај тоа што влијаат на нашиот живот и ни ги разубавуваат моментите, работите со кои го декорираме просторот, кажуваат доста за нас. Затоа набавете најквалитетни графики во висока резолуција со омилената позната личност, сцена од филм, пејсаж или репродукција на некој познат сликар. 

 

 

                 

 

 

Но, секако нешто што не прави многу среќни се нашите омиленуи стари фотографии.  

 

 

               

 

Направете нешто за себе, за вашата девојка, за мајка ви, или за другарите и набавете прекрасен подарок за драги личности.

 

Како се изработува:

Канвас платното се печати со еколошки бои, во висока резолуција од 1440 х 1440 dpi. и се оптегнува на рамка со дебелина 2.5 ц м. Можете да ја развиете вашата креативност и да направите слика од повеќе делови или колаж од повеќе фотографии.

         

 

                    

 

 

ПОБАРАЈ ПОНУДА 

Повеќе

Брендирана картонска кутија со дизајн по ваша желба

Картонска кутија за складирање и транспорт  со капак

Овие кутии се идеални за секојдневна употреба , како за складирање канцалариски и архивски материјали во канцаларии така и за складирање во домашни услови.

Дизајнот е по желба на нарачателот. Складирањето сега претворете го во забава користејќи кутии со ваш дизајн.

- изработени од 3-слоен картон, дигитално печатен од надворешната страна

- дупли страници за поголема издржливост

- идеална за дополнување на вашиот корпоративен имиџ

-стилски додаток во домашните простории

-практична и лесна за преместување и транспорт

Доставете барање за понуда. 

Повеќе

1000 флаери за 3890 денари

• Печатење на 135гр кунздрук

• Интензивни бои

• Брза изработка

• Печатење во сите формати

• Мат или сјаен финиш

• Понудата се однесува на еден тип на дизајн

                                        • Во цената не е пресметан ддв

Повеќе

1000 Визит карти за 999 ден.

Висококвалитетен, едностран, дигитален принт на визит карти, на 300гр. коутиран Кунздрук -мат

Димензијата е 86х54цм.

Понудата важи само за само еден дизајн и само за количина од 1000 парчиња.

Дизајнот го обезбедува нарачателот.

Во цената не е пресметан ддв.

Повеќе

НОВО - P.O.S. Sidney

Самостоечки тотем Sidney

Изработен од дирекно печатен картон од 4мм. со димензија 60цм ширина, 200цм висина, 35цм длабочина 

Лесно се склопува, тежи 1.8кг.

 

Повеќе

НОВО - P.O.S. Tribeca

Самостоечки тотем Tribeca

Изработен од дирекно печатен картон од 4мм. со димензија 50цм ширина, 185цм висина, 58цм длабочина .

Изработен е од 4 секции со по 3 страни. Димензијата на една секција е 50х50цм

Лесно се склопува, тежи 1.8кг.

Повеќе

Економик банери за промоции

Квик банер 80х200, 90х200, 100х200 цм

Понудата вклучува печатење на церада Фронтлит 440гр.

и економик механизам.

Нема огранишувања со количини за нарачка.

Доставете ваше барање со точна димензија и количина за банери

и ќе ви ја испратиме нашата најповолна понуда.

 

Повеќе

Постер за 199 Ден.

Печатење на постер 480х680 мм за 199 Ден.

Дирекно печатење со УВ бои на биомат хартија

со резолуција 720х720 dpi.

Минимум нарачка: 5 постери

Повеќе

Колор Печатење на пенкала

Печатење на пенкала најчесто се користи за промовирање

на вашата фирма на состаноци, настани, конференции....

 

Бело пенкало

Full Колор печатено

ДиректноUV печатење

Отпорно на надворешни влијанија  

Повеќе