Производи / Материјали во ролна

Тапет / Neschen

Тапетот е  погоден за дигитален принт и наменет за ѕидни облоги.

Во зависност од производителот достапен е во различни текстури и дебелини. Овозможува огромен број на варијанти за вашите ентериерни решенија.

 • Густина: 295 g/m2 heavy, PVC coated paper
 • Дебелина:  410 µm thick
 • површински текстуриран
 • наменет за ѕидни облоги
 • се монтира со стандарден лепак за тапети и соодветен алат
 • идеален за уникатни ентериерни решенија
 • фотореалистичен принт и брзо време за сушење
 • отпорен на гребнатинки
 • погоден за принт со солвентни, латекс и УВ бои
 • Огноотпорен според DIN 4102 B1
 • Огноотпорен според EN 13501-1
 • Огноотпорен според BS 476-Part 6&7-class

Врати се назад

Поврзани технологии

Vutek QS3220

VUTEK QS 3220 е принтер погоден за директен печат врз плочести материјали, како и материјали од ролна. Максимално ги оптимизира користењето на бои и просторот за печатење.

Создава висококвалитени принтови, каде се бара острина на сликата ...

Hp DesignJet LP 25500

Латекс принтерот HP DesignJet LP 25500 произведува висококвалитетен принт врз голем борј на специјализирани медии за принт, погодни како за внатрешна така и за надворешна употреба. латексовите бои се без миризба, и не се штетни по околината.

...

Epson SC30610

Овој принтер произведува висококвалитетен принт врз голем борј на специјализирани медии за принт, погодни како за внатрешна така и за надворешна употреба. латексовите бои се без миризба, и не се штетни по околината.

Овој принер гарантира ...