Производи / Плочести материјали

Картон

Картонот е уникатен материјал изработен 100% од рециклирана хартија. Тој преставува саќе од пресуван картон обложено со картонска облога. Тој е прогласен за еден од најеколошките материјали. При негово производство не се користат скапоцени материјали а може да се рециклира како обична хартија. Структурата на саќе дозволува тој да биде производ со поголем волумен со употреба на доста помалку материјал.

Рекламните материјали изработени ...

Повеќе

Форекс

Форексот е плочест материјал специјално дизајниран за потребите во полето на дигитално печатење. Екстремно лесен со оглед на изгледот и изработката, тој  е бел, мазен, што дава површина идеална за печатење и одличен резултат, посебно за директен дигитален печат.

Поради неговата површинска структура, го оптимизира нанесувањето и потрошувачката на бои.

Форексот е погоден за изработка на реклами како за краткотрајни така ...

Повеќе

Плексиглас во боја

Плексигласот преставува екструдирани или лиени акрилни плочи, кои се карактеризираат со:

 • нормална или текстурирана површина,
 • провидни или непровидни,
 • лепеза на бои,
 • дебелина од 1,5 до 12 мм,
 • лесни се,
 • добри оптички својства и изворедна провидност,
 • високо квалитетна површина,
 • одлична функционална стабилност,
 • може да се користат во допир со ...

Повеќе

Лексан

Лексан поликарбонатни плочи се карактеризираат со:

 • двострана UV-заштита,
 • многу мала тежина,
 • екстремно висока ударна отпорност,
 • штедење на енергија,
 • одлична термоизолација,
 • одлична светлопропустливост,
 • отпорност на жолтеење,
 • самогасиви и многу тешко запаливи,
 • одлични термоформирачки својства.

Од конзерватории, комерцијал ...

Повеќе

Плексиглас транспарентен

Плексигласот преставува екструдирани или лиени акрилни плочи, кои се карактеризираат со:

 • нормална или текстурирана површина,
 • провиден и проѕирен
 • дебелина од 1,5 до 12 мм,
 • лесни се,
 • добри оптички својства и изворедна провидност,
 • високо квалитетна површина,
 • одлична функционална стабилност,
 • може да се користат во допир со храна,
 • добра отпорно ...

Повеќе

Алубонд

Алубондот е интернационално препознатлив производ кој се користи во маркетингот за изработка на реклами и знаци, но и во градежништвото. Во ова време на голема конкуренција и пренатрупансот на пазарот, изклучително важно е да се биде забележан. 

Алубондот е композитен панел со премиум квалитет и е изработен од алуминиумски облоги и со внатрешноста од полиетилен преставуваат т.ен. сендвич панел.

Достапен е во повеќе бои ...

Повеќе