Производи / Материјали во ролна

Фолија / Avery 500 Series

Одлична за принтање на принтер за широк формат. Погодна и трајна во надворешни услови. Висок сјај за посупериорен изглед и лесна за аплицирање

Добра димензионална стабилност после монтажа

Економично решение за краткотрајни промотивни графики

Погодна за апликација на разни видови подлога

...

Повеќе

Фолија / Avery 3000

Сјајна бела ПВЦ фолија одлична за принтање на принтер за широк формат. Погодна и трајна во надворешни услови со висок сјај за посупериорен изглед.

Лесна за аплицирање

Добра димензионална стабилност после монтажа
Економично решение за краткотрајни промотивни графики
Погодна за апликација на разни видови подлога

Технички карактеристики
Фолија: 90 micron gloss white monomeric cal ...

Повеќе

Каст фолија / Avery 1900Mpi Latex

Долг век на траење - Полесна апликација - Висока прилагодливост
Каст фолијата е одличен избор за деликатни графички решенија, каде е потребна висока прилагодливост и еластичност на фолијата.

MPI 1900 е сега достапна во Еasy Apply технологија за максималнo вадење на воздушните меурчиња. Со користење на соодветен ламинат, може да се изработат одлични брендинзи за возилата со многу облини. како и за други 3Д повр ...

Повеќе

Перфорирана фолија

One Way Vision е перфорирана самолоеплива фолија за печатење.

Наменета е за лепење на стакло, излози.

Кога се гледа фолијата од предна страна се гледа принтот, додека од задна страна кога се гледа кон надвор, се гледа низ неа.

...

Повеќе

Банер Фронтлит

ПВЦ Банер Фронтлит е погоден за сите принтери и бои на солвентна и еко-солвентна база. Специјалниот површински слој го оптимизира нанесувањето на боја и репродукцијата на боја со цел долготрајни и одлични принтови.

Поради одличната отпорност на микроби и отпорноста кон стареење, Фронтлиот е погоден за надворешно рекламирање, како и за внатрешно. Достапен е во повеќе дебелини, како и различни транспарентности во зависот за потребата о ...

Повеќе

Банер Беклит

Беклит ПВЦ банерите добиват ефект при осветлување и затоа се одлични за свртување на вниманието на потенцијалните купувачи. Тие се направени од лесни материјали и се погодни за монтажа и демонтажа.

Овој банер е погоден за монтажа на осветлени рекламни тела. Отпорни се на временски услови и долготрајни. Тоа е поради составот на банерот кој е од полиестер. Погодни се за печат со солвентни бои.

 • Достапен во сјајна и мат ...

Повеќе

Банер блок-аут

Блокаут ПВЦ банер е погоден за солвент дигитален принт. Црниот вметнат слој и посебната површинска обработка го прават овој материјал 100% непровиден, а со тоа и погоден за различен принт на двете страни, со што добивате економичен материјал. Со своите одлични својства, како добро впивање на боја, одличната флексибилност и трајност, ПВЦ Блокаут се користи како за внатрешно така и за надворешно рекламирање.

Карактеристики:

  ...

Повеќе

Камионска Церада

Камионска церада е ПВЦ платно со голема тежина на м2 за поголема трајност и издржливост. 

Дсостапна димензија:  3m x 50m

- Тежина : 900 gr
- Печат на една страна
- Погодна за печат со солвентни и еко-солвентни УВ бои
- Соодвтена доарботка за различен тип на камион

...

Повеќе

ПВЦ Меш

ПВЦ Меш е специјално провидно платно погодно за солвентен печат. Неговата провидна текстура овозможува провев на воздух па затоа се користи за заштита на згради а сепак не го запира дотокот на светлина и воздух.    

Поради својата поесбна структура и речиси без тежина, ова платно е идеално за надворешно рекламирање.

 

 • Добра апсорпција на боја
 • Добра вентилација и пропустливост на с ...

Повеќе

Фото хартија

Фото хартијата е погодна за печатење со фотореалистичен квалитет. Таа може да се рециклира.

Нејзината намена е разновидна, и придонесува за впечатлив фотореалистичен принт погоден за широк спектар на внатрешни графички решенија, како постери, дисплеи за дирекна продажба и декорации.

Доработка: Сечење според зададени димензии

...

Повеќе

Канвас

Канвас е специјално ткаена ткаенина погодна за принт, брзо се суши, отпорна е напукнување и трајна. Овозможува високосјајни бои во висока резолуција, кои не избледуваат .

Нејзината намена е печат и репродукција на слики и декорации за внатрешна употреба со квалитет на професионален цртеж/слика.

Погопдна за печатење на Латекс принтер со ниско-солвентни бои.

Погодна за:

 • Арт банери
Повеќе

Тапет / Neschen

Тапетот е  погоден за дигитален принт и наменет за ѕидни облоги.

Во зависност од производителот достапен е во различни текстури и дебелини. Овозможува огромен број на варијанти за вашите ентериерни решенија.

 • Густина: 295 g/m2 heavy, PVC coated paper
 • Дебелина:  410 µm thick
 • површински текстуриран
 • наменет за ѕидни облоги
 • се монтира со стандарден лепак за тапе ...

Повеќе

Сити лајт хартја 160 гр.

Ситилајт хартијата е специјално изработена со квалитетен завршен слој што овозможува одлични карактеристики за дигитален принт.

Доста е погодна е за помали, осветлени рекламни тела поради соодветнатат транспарентност на хартијата.

Во маркетингот се користи како економично речение за краткотрајни кампањи.

 

 • Густина: 160гр./м2
 • Мат финиш
 • Погодна за печат со солвентни бои
Повеќе

Блу-бек хартија

Блубек, или т.н. хартија со син грб е наменета за надворешна употреба, но секако и за внатрешна употреба. нејзината специјална површина овозмошува оптимална абсорпција на боја, а со тоа и полн ефект на рекламната порака.

Техничка спецификација:

 • Тежина: 115 g/m2.
 • Син грб за лесна апликација со лепак

Погодна за:

 • Билборди
 • Рекламни табли со лимена или друга мазна ...

Повеќе