Производи

Материјали во ролна

Материјали погодни за печатење "roll to roll" - од ролна во ролна. Преку овој тип на испорака на материјалите корисниците добиваат готов производ во најкраток можен рок.

Но овие производи се исто така погодни за доработки, сечење, аплицирање, пластифицирање и сл. во зависност од потребите.

Тука спаѓаат: ПВЦ самолепливи фолии од сите типови, ПВЦ банери, Меш, Фото-хартија, Блубек хартија, Ситилајт хартија, Канвас, Т ...

Погледни ги производите

Плочести материјали

Плочестите материјали погодни за принтање имаат разновидна и широка намена во областа на рекламирањето.

Тие се погодни за директен печат, но и за каширање, како и за други видови доработки кои подрзабираат и други технички процеси, како виткање, обликување и слично.

Тука спаѓаат: Картон, Форекс, Пена, Плексиглас, Лексан, Алубонд, Клирит и други.

 

...

Погледни ги производите

Дигитално печатење

Брз принт на сите типови промотивни материјали како: постери, каталози, проспекти, календари, брошури, покани, флаери, ценовници, визит карти и секаков тип корпоративен материјал. 

Освен што располагаме со најмодерни машини за дигитален принт, располагаме и со соодветни технологии за разновидна доработка на материјалите.

За печатење се користат соодветни хартии од 80гр до 350 гр., како и соодветни пластификати.

...

Погледни ги производите